Amenajare spatiu comercial My Geisha
Amenajare spatiu comercial My Geisha
River Pub
Colantare integrala VW Caddy - Jurnal FM
Colantare integrala VW Caddy - Jurnal FM
Colantare integrala "Car on fire"
Inscriptionare autoturism Politia locala
Inscriptionare/Branding autoutilitara

Să facem cunoștință!

Conceptul Colanteria.ro a luat naștere din pasiunea lucrului bine făcut.

 

Ne mândrim cu o experiență a peste 10 ani în activitate, iar încrederea oferită de către clienți ne-a ambiționat mereu să oferim servicii de calitate.

 

Am venit în ajutorul business-urilor și am reușit să dăm un plus de valoare felului în care acestea s-au promovat în mediul off-line (publicitate magazine fizice, publicitate stradală, accesorii personalizate, bannere pe comandă, proiectare logo și design personalizat).

 

Am oferit mereu produse si servicii premium deoarece acest domeniu ne permite să jonglăm cu următoarele concepte: plăcerea de a lucra cu oamenii, creativitate și independență. Acest lucru ne motivează, ne dă energie și bună dispoziție!

 

Oferim produse în tendințe și libertatea de a-ți crea propriile idei prin personalizarea produselor. Avem inițiativa și răspundem la orice provocare!

 

 

Ce facem noi diferit?

 

Acordăm o atenție deosebită cerințelor fiecărui client în parte.

 

Comunicarea este foarte importantă, iar un produs de calitate este combinația perfectă între o simplă idee a persoanei care vine către noi și efortul depus pentru a livra cea mai bună variantă, atât pliabilă pe personalitatea clientului cât și calitativă din punct de vedere al materialelor folosite.

 

Lucrul făcut cu drag e un lucru bine făcut!

Nu este niciun secret faptul că trebuie să muncești pentru a culege apoi roadele. Ai nevoie de multă ambiție și de dorința pentru a fi un om de succes.

 

De fapt..este vorba de doi oameni de succes. Bogdan și Cornel au pornit cu o afacere de la zero, într-un domeniu care nu era încă dezvoltat în România. Tinerii antreprenori au format mereu o echipa dinamică și profesionistă și au livrat, printr-o tehnologie modernă, servicii și produse de calitate.

 

Punctul de lucru fizic se găsește în Bacău, iar produsele se vând prin intermediul site-ului www.colanteria.ro sau telefonic la numărul 0770836891

Ai un proiect pentru noi? Cum te putem ajuta?